18 Август 2017

НАЙ-ВЪЗБУЖДАЩИТЕ ХРАНИ ЗА ПО-ДОБЪР СЕКС (1. ЧАСТ)


При следващото пазаруване не забравяйте да сложите в кошницата тези храни афродизиаци!


За по-добър секс, за по-щастлив живот, за повече здраве! Ето храните афродизиаци, които ще дадат нов импулс на любовния ви живот! Обзалагаме ли се? Естествено не е необходимо всеки ден да ядете стриди, хайвер или люти чушки, но смокините, ягодите и шоколадът не случайно от векове се смятат за афродизиаци... Опитайте и сгответе на вашата любима или вашия любим едно вкусно ястие. Представяме ви най-изкушаващите кулинарни играчки, определени с анкета сред потребителите. Добър апетит с тези чувствени подправки, хрупкави зеленчуци или влажни миди...


1. Ягоди
Съгласно анкетата 70% от жените харесват комбинацията от ягоди и секс. Или може би сме разбрали нещо погрешно и жените просто смятат яркочервените плодове за чувствени? Все едно, скъпи мъже, половината от вас също харесва ягодите. Вземете ягоди, комбинирайте със сметана и се отдайте на удоволствието! А и човек не би могъл по по-добър начин да осигури на своя партньор витамин С.  


2. Шоколад

Всеки харесва шоколада, но за нас бе ново, че половината от мъжете и жените го намират секси. Във всеки случай това съвпада с общоприетото мнение, че пищните жени са красиви и чувствени, а плочките при мъжете – надценени. Хайде на сладкото прегрешение! Мнозина дори смятат, че шоколадът е по-добър от секса...


3. Ванилия
"Миризмата ме възбужда", казват някои от анкетираните и ние смятаме, че те имат право, защото ванилията е навярно най-разпространеният аромат в спалните. Наред с лавандулата, която обаче, както е известно, действа приспиващо. Ванилията, напротив, е стимулираща и се смята, че действа като афродизиак.


4. Чили
Разпали ме, скъпа! Едно смело отхапване от люта чушка може да има неприятни последици, защото веществото капсаицин стимулира рецепторите за болка на лигавицата... Нищо чудно, че веднага се кръвоснабдяваме обилно, и то навсякъде. А това е важен процес особено за господата!


5. Банани
За този фалически символ от фруктиерaта не са нужни много думи. Говори се даже, че има жени, които не се осмеляват да ядат банани публично! Ние сме по-смели :) Смята се обаче, че както формата, така и цветът и вкусът на бананите увеличават страстта, а на всички отгоре са и здравословни.


6. Джинджифил
През зимата мнозина пият чай от джинджифил, защото той успокоява и въпреки това стимулира кръвообращението. Който иска да избегне студените крака преди секс, той трябва просто да се наслади на един джинджифилов чай!


7. Аспержи
Половината от анкетираните сметнаха изказването „Формата ме инспирира“ за удачно, когато става дума за някои зеленчуци, като аспержите почти винаги са поставяни на челните места по този показател. Независимо от това дали са в зеления или белия вариант, аспержите помагат на организма да не задържа вода и са здравословни и леки.


8. Смокини
Храна афродизиак е едно на ръка, начинът на консумация обаче също е от решаващо значение. „Аз мога да нахраня моя партньор с това, то действа като афродизиак“, казват някои участници в анкетата. Сочни плодове като смокините са особено подходящи. При изкусителните смокини са важни също консистенцията и външният вид. Мнозина са убедени, че смокините превръщат плахите в леглото мъже в истински жребци. Ние смятаме смокините за много вкусни. Само недейте да ядете твърде много от тях, защото много плодове бързо могат да се превърнат от афродизиаци в слабителни средства!


9. Стриди
За знаменития прелъстител Джакомо Казанова се твърди, че ядял по 50 стриди дневно. За нашия домашен бюджет това за съжаление не е възможно, а и е трудно поради сезонни причини. Макар вече да е възможно да купувате стриди през цялата година, а не само през определени месеци, те нямат същия сочен вкус. Сочно е обаче съвместното мляскане! Най-добре в ресторанта, защото не всеки може сам да ги приготвя. Вие можете? Поздравления! Давайте, защото поради високото си съдържание на цинк стридите стимулират образуването на тестостерон! Една чаша шампанско към тях и Тя ще бъде е ваша.


10. Нар
Подобно на смокинята нарът принадлежи към женските плодове, а с това и към най-възбуждащите храни на света. Захапвайте смело и не се страхувайте от черните семки! Те може би ще ви останат между зъбите, но при целуването отново ще излязат.  А една хубава доза витамини още не е навредила на никого.


11. Миди
Ах, с какво удоволствие бихме изяли сега с нашия любим човек една порция спагети с миди, от които се издига топла пара! Мидите наистина не са за всеки, но консистенцията им е влажна, хлъзгава, свежа, лека и много секси! В крайна сметка трябва да имате предвид, че италианците постоянно ядат миди и други морски дарове и винаги са в настроение за флирт. Сигурно идва от слънцето и виното, със сигурност обаче и от мидите.


12. Хайвер
Рядък, скъп и някак елитен, не смятате ли? Ние обаче се информирахме и открихме, че тъкмо този лек полъх на лукс превръща хайвера в нещо възбуждащо апетита и изкушаващо. „Моля не пречете“ - табелките в хотелите със сигурност имат и нещо общо с това, че мнозина асоциират хайвера с шампанско, манекенки и скъпи бижута. Ех, това не е никак лоша сексуална фантазия…


13. Шафран
Шафранът е изключително скъпа подправка. Както при хайвера, при готвенето с тази чудесна подправка има определена тръпка, а чувственото действие на шафрана превръща най-обикновеното ястие с ориз в афродизиак. Една добра инвестиция, с която трябва да бъдете пестеливи. В крайна сметка това трябва да остане нещо особено.


Очаквайте 2. ЧАСТ с мнението на специалистите по темата!
По материали от freenet.de

твоите коментари

Анонимен
31 May 2019
Да,пробвал съм всичко,но иска време да се постигне възбуждане само с храни,затова си взимам едни билкови таблетчици с висока концентрация на повечето опоменати храни и съм много доволен :) https://www.libidozone.com/black-ant-cherna-mravka-6h2000mg-1.html

остави коментар